Поиск по этому блогу

среда, 18 апреля 2018 г.

Дата дебюту мобільного телефону Nokia X



Компанія HMD Global скоро представить продуктивний смартфон Nokia X. ЗМІ заявляють, що презентація відбудеться в кінці квітня в Китаї.
 
У Мережі з’явилася інформація, що фінська компанія HMD Global, яка отримала право випускати гаджети під брендом “Нокіа”, скоро представить смартфон Nokia X.
 
ЗМІ повідомляють, що презентація запланована на 27 квітня, яка пройде в Китаї. Nokia X буде працювати на платформі Qualcomm Snapdragon або MediaTek і системі Android 8.х Oreo.
 
Нова “Нокіа” Х буде доступна в чорному і сірому кольорі, а також в золотому і в поєднанні золота з чорним. Смартфон буде безрамковий і оснащений декількома камерами спереду і ззаду.


Також відомо, що обсяг оперативної пам’яті у гаджета буде 4-6 гігабайт. Про інші параметри точно не відомо.
Похожее изображение

Блокування Telegram на території РФ.

Роскомнадзор направив компаніям Apple та Google офіційний документ, в якому йдеться, що вони повинні видалити додаток Telegram із магазинів контенту для мобільних пристроїв Google Play та App Store.

У випадку якщо компанії виконають вимогу російського відомства, після видалення додатку інсталювати Telegram буде дещо складніше. На будь-якому пристрої з Android можна буде скористатися інсталяційним APK-файлом. Варто зазначити, що скачувати його краще із перевірених ресурсів. А на iOS потрібно буде змінити регіон в App Store на той, де додаток не заблокований, але при цьому доведеться відмінити всі діючі підписки.

16 квітня Роскомнадзор направив операторам зв'язку інформацію про початок обмеження доступу до месенджера Telegram. Раніше Роскомнадзор дав Telegram термін до 4 квітня, щоб передати ФСБ ключі шифрування. Представники месенджера відповіли, що принцип побудови сервісу не дозволяє це зробити. 6 квітня Роскомнадзор звернувся до суду із позовом про блокування месенджера Telegram.

Це вже не перший конфлікт між месенджером і російською владою. У грудні 2017 року Telegram був оштрафований на 800 тисяч рублів за відмову передати ключі шифрування відповідно до "закону Ярової".

вторник, 17 апреля 2018 г.

Мій перший досвід в програмуванні.



Вперше мені випала можливість працювати в програмі "Lazarus" приблизно рік тому.
А тепер про неї:
Ця програма написана на: "Object Pascal"
Інтегроване середовище розробки надає можливість багатоплатформової розробки застосунків в Delphi-подібному оточенні.
Дозволяє відносно легко переносити Delphi-програми з графічним інтерфейсом в різні операційні системи: LinuxFreeBSD Mac OS XMicrosoft Windows.
Але в цієї програми немає повної сумісності з Delphi.
Lazarus розповсюджується на умовах GNU General Public License, а значна частина бібліотек, зокрема LCL — на умовах м'якшої GNU Lesser General Public License.
Lazarus 0.9.30.PNG
Заснований на бібліотеці візуальних компонентів Lazarus Component Library (LCL). В наш час практично повністю підтримує віджети Win32GTK1, GTK2, Carbon. У розробці знаходяться віджети Qt і WinCE.

Коротко про блог.

  Відразу хочу відмітити, якщо ви якимсь чином потрапили сюди в пошуках чогось занадто розумного, то майте на увазі, що цей блог робить учень 9 класу, через завдання з інформатики.

  В цьому блозі йтиметься про різні мови програмування, та їх    особливості, новинки в сфері ІТ, та різні факти про комп'ютерні технології.

Початок. Знайомство з Blogger.

  • Вітаю всіх користувачів.
Мене звати Розовик Влад.
  • Я розпочинаю свій блог на тему "Програмування".


Дата дебюту мобільного телефону Nokia X

Компанія  HMD  Global скоро представить продуктивний смартфон Nokia X.  ЗМІ  заявляють, що презентація відбудеться в кінці квітня в Кит...